SPA

A BCL SPA élmény

 

Szalonomban elérhető SPA kezelés is, melynek során BCL SPA termékeket és kezelési módszert alkalmazok.

A kezelés során citromfű és zöldtea tartalmú, tisztító hatású készítményeket használok, mely antioxidánsokban gazdag gyógynövényeket tartalmaz. Méregtelenítő és nyugtató hatása mellett gyulladáscsökkentő, feszültségoldó hatása is van, továbbá lassítja az öregedést is.

 

 

 

A 4 lépéses BCL SPA kezelés leírása

Első lépés: Holt-tengeri fürdősó

A SPA élmény egy illatos lábfürdővel kezdődik. A Holt-tengeri fürdősók megtisztítják és előkészítik a kezelendő bőr felületét a hidratáló kezeléshez. Természetes méregtelenítő hatásuk mellett mélyen hidratálják is a bőrt.

BCL SPA Citromfű + Zöld tea Holt tengeri fürdősó 454g

 

Második lépés: Cukros alapú bőrradir

A BCL SPA finom szemcséjű bőrradírja eltávolítja a felső, elhalt hámsejteket.

Harmadik lépés: Hidratáló maszk

A bentonit és kaolin tartalmú, kiváló minőségű agyagos hidratáló maszkok, gyengéden megtisztítják a bőrt a szennyeződésektől, méreganyagoktól és közben hidratálják is azt. A méregtelenítő hatást az ásványi anyagokban gazdag, vulkáni hamuból származó bentonil adja. A kaolin pedig magába szívja a túlzott faggyút és a szennyeződéseket és így megtisztítja a bőrt.

BCL SPA Citromfű + Zöld tea hidratáló agyagos pakolás 473ml

Negyedik lépés: Masszázskrém

A BCL SPA masszázskrém könnyen felszívódó, nem zsíros krém, ezért a bőr nem marad ragacsos a kezelés után. A megfelelően összeválogatott organikus összetevők a kezelés után hidratált és puha tapintású bőrt eredményeznek.

BCL SPA Citromfű + zöld tea Masszázskrém 85ml

 

 

Share Button